Wild Women Vibes

Wat andere vrouwen zeggen..

‘Deze retreat brengt je terug naar een plek binnenin jezelf die je mogelijks vergeten was, maar altijd ergens voelde branden. Het delen van kennis en verhalen brengt die plek terug in het daglicht. Je voelt je gesterkt in je onzekerheden, gedragen in je zijn. Je durft JA te zeggen tegen iets vurigs binnenin jezelf omdat dit er plots zo duidelijk ‘mag’ zijn. Schaamte maakt plaats voor herkenning en kracht. De veiligheid die er werd gecreëerd is de sleutel.’ – Patricia (34)

‘Zie het als een investering in jezelf, in zelf liefde, in zelfacceptatie en in selfcare. Het was echt een prachtig weekeind waarbij ik veel lessen heb geleerd over mezelf. Ik zou dit iedereen die een bijzondere spirituele reis met andere vrouwen wilt maken aanbevelen.’ – Kaylee (23)

‘Het is moeilijk uit te drukken. Het was heel intens maar ook magisch. Een moment om geconfronteerd te worden met eigen weerstanden en emoties. Die je toe kan laten en door gaan dankzij de gedragenheid en veiligheid. Het was uiteraard ook genieten. En heerlijk om bezig te zijn met alles wat je zieltje voedt. En het eten en drinken van Katya is boven restaurantniveau! Kortom, ik hoop het nog eens mee te maken!’ – Lin (37)

Laetitia Photography

A Wild Woman lives authentically, with a sense of creativity in all she does. She has the passion and courage to express her self and her ideas freely, even if it feels vulnerable, because she then lives her truth.

She’s the part of you who’s tuned into her intuition and wisdom, and values and shares the talents and gifts she does have, but is always striving to learn more. She nourishes and loves her self well, knowing that when she does, she has a whole lot more to give.

Wild Women Do

This is not just another retreat.

This is a life changer.

Eye opening

Heartwarming

De bossen. De vrouwen. Het ijs. Het vuur. Het smelten. Het knisperen. Het proeven. Het delen. Het dragen. Het dansen. Het voelen. Het zijn. Drie dagen magie en exploratie waar ik met veel dankbaarheid en warmte aan terugdenk. 🤍’ – Joke (34)

‘Het retreat is een cadeau dat elke vrouw zichzelf mag gunnen. Drie dagen lang word je ondergedompeld in een heerlijke vibe en kom je tot je diepere zelf. Ik vond de verbinding en de magie tussen vrouwen geweldig.’ – Barbara (29)

‘Ik weet dat de prijs een issue is voor velen. Uiteindelijk is het terug te brengen naar uw eigen relatie met geld, en dat we daar onze issue kunnen terug vinden. Maar de prijs zegt ook wel iets over de eigenwaarde, zelfvertrouwen, zelfrespect van de organisatie. Hieruit kon ik afleiden dat het niet zomaar een retreat ging worden, maar het wel exclusief ging zijn. Het eten is subliem, ik ben nog nooit naar een sterrenrestaurant geweest maar ik ben er zeker van dat ze haar niet kunnen beaten! Allesinds, ik heb gevoeld waar ik nood aan had. Mijn besluit: het was voor mij één van de beste beslissingen. Het was voor mij nogmaals een bevestigen dat ik moet vertrouwen op de zaken die mijn pad kruisen en de stap durven wagen. Wat kan er mislopen? Niks, het was prachtig.’ – Lisa (30)

‘De wild women retreat is alles wat je denkt dat het zal zijn en nog veel meer. Vanals ik binnenkwam in het huisje voelde ik mij zo op mijn plaats. Lies, Moika en Katya hebben zo een gezellig warme safe space uitgezocht en gecreëerd wat mij enorm hielp om in overgave te gaan in alles wat er was. De activiteiten waren zinnenprikkelend op alle vlakken. Ook op de moeilijke momenten wou ik nergens anders zijn dan hier. Ik heb gezien op wat voor een mooie, verwarmende, aanvaardende manier vrouwen open kunnen zijn naar elkaar en mekaar kunnen dragen zonder oordeel, er gewoon zijn voor mekaar. Ik heb genoten van elk moment, van elke hap voedend eten, van elke innige omhelzing, van het volle maan ritueel, dat was beyond… van elke creatieve prikkel, van elke vrouw die er was met haar verhaal, dat telkens zo herkenbaar voelde. Dankjewel ♡ ♡ ♡’ Farah (32)

‘Lieve lieve wild women, wat een heerlijke 5-daagse retreat hebben wij gedeeld. De verbinding die ik met jullie voel is op enkele dagen zo intens gegroeid dat ik hierin een geborgenheid voel die ik nog niet ervaarde. Het delen van onze kwetsbaarheden en gevoelens startte een helend proces. Ook de activiteiten sloten hierop aan. Het dansen, zingen, creativiteit uiten, maar ook de stilte hebben heel wat in beweging gezet. Jullie stimuleerde om te reflecteren over onze obstakels en onze verlangens. Dit bracht heel wat verheldering. Ook verwachtingen loslaten en luisteren naar onze innerlijke stem neem ik mee uit deze retraite. Energie stroomt weer en met een gevuld kopje ga ik naar huis. Zo veel dankbaarheid. Aho ♥’ Ines (30)

‘Deze ervaring is moeilijk naar te schrijven in enkele woorden of zinnen. Een retreat die nog lang zal nazinderen en me een vooral een gevoel van verbondenheid en warmte heeft doen ervaren. De Wild Woman Retreat was voor mij exact datgene dat ik nodig had. Het was een plek waar niets van je verwacht werd. Het was een plek waar emoties, gevoelens en alles errond er gewoon mochten zijn. Het heeft mij veel rust gegeven en terug leren luisteren naar mijn intuïtie. Het heeft mij terug mijn doel laten herontdekken. Het heeft me duidelijk laten voelen wat ik wel en niet in mijn leven wil. Kortom, door de WWR heb ik een deeltje van mezelf terug gevonden.’ Kjenta (23)