Wild Women Vibes

Wat andere vrouwen zeggen..

‘Deze retreat brengt je terug naar een plek binnenin jezelf die je mogelijks vergeten was, maar altijd ergens voelde branden. Het delen van kennis en verhalen brengt die plek terug in het daglicht. Je voelt je gesterkt in je onzekerheden, gedragen in je zijn. Je durft JA te zeggen tegen iets vurigs binnenin jezelf omdat dit er plots zo duidelijk ‘mag’ zijn. Schaamte maakt plaats voor herkenning en kracht. De veiligheid die er werd gecreëerd is de sleutel.’ – Patricia (34)

‘Zie het als een investering in jezelf, in zelf liefde, in zelfacceptatie en in selfcare. Het was echt een prachtig weekeind waarbij ik veel lessen heb geleerd over mezelf. Ik zou dit iedereen die een bijzondere spirituele reis met andere vrouwen wilt maken aanbevelen.’ – Kaylee (23)

‘Het is moeilijk uit te drukken. Het was heel intens maar ook magisch. Een moment om geconfronteerd te worden met eigen weerstanden en emoties. Die je toe kan laten en door gaan dankzij de gedragenheid en veiligheid. Het was uiteraard ook genieten. En heerlijk om bezig te zijn met alles wat je zieltje voedt. En het eten en drinken van Katya is boven restaurantniveau! Kortom, ik hoop het nog eens mee te maken!’ – Lin (37)

‘Ik schreef me in voor het Wild Woman retraite na het zien van een aantal beelden.. puur op intuïtie, zonder goed te weten wat ik mocht verwachten. De timing klopte helemaal en ik voelde dit gewoon zo hard. Mijn intuïtie had het helemaal bij het rechte eind! Ik heb me 3 dagen lang gedragen, geliefd, gezien en gehoord gevoeld… en dat gevoel blijft nu al enkele dagen nazinderen. Ik ben terug mezelf geworden en heb zoveel kennis opgedaan door de inzichten van Moika, Lies, Lies, Katya én alle deelneemsters! Ik weet terug waarom ik op deze wereld ben en heb me nog nooit zo sterk gevoeld. Dit neem ik voor altijd mee!’ – Nele (40)

Laetitia Photography

A Wild Woman lives authentically, with a sense of creativity in all she does. She has the passion and courage to express her self and her ideas freely, even if it feels vulnerable, because she then lives her truth.

She’s the part of you who’s tuned into her intuition and wisdom, and values and shares the talents and gifts she does have, but is always striving to learn more. She nourishes and loves her self well, knowing that when she does, she has a whole lot more to give.

Wild Women Do

This is not just another retreat.

This is a life changer.

Eye opening

Heartwarming

De bossen. De vrouwen. Het ijs. Het vuur. Het smelten. Het knisperen. Het proeven. Het delen. Het dragen. Het dansen. Het voelen. Het zijn. Drie dagen magie en exploratie waar ik met veel dankbaarheid en warmte aan terugdenk. 🤍’ – Joke (34)

‘Het retreat is een cadeau dat elke vrouw zichzelf mag gunnen. Drie dagen lang word je ondergedompeld in een heerlijke vibe en kom je tot je diepere zelf. Ik vond de verbinding en de magie tussen vrouwen geweldig.’ – Barbara (29)

‘Ik weet dat de prijs een issue is voor velen. Uiteindelijk is het terug te brengen naar uw eigen relatie met geld, en dat we daar onze issue kunnen terug vinden. Maar de prijs zegt ook wel iets over de eigenwaarde, zelfvertrouwen, zelfrespect van de organisatie. Hieruit kon ik afleiden dat het niet zomaar een retreat ging worden, maar het wel exclusief ging zijn. Het eten is subliem, ik ben nog nooit naar een sterrenrestaurant geweest maar ik ben er zeker van dat ze haar niet kunnen beaten! Allesinds, ik heb gevoeld waar ik nood aan had. Mijn besluit: het was voor mij één van de beste beslissingen. Het was voor mij nogmaals een bevestigen dat ik moet vertrouwen op de zaken die mijn pad kruisen en de stap durven wagen. Wat kan er mislopen? Niks, het was prachtig.’ – Lisa (30)