Wild Women Retreat

A Wild Woman lives authentically, with a sense of creativity in all she does. She has the passion and courage to express her self and her ideas freely, even if it feels vulnerable, because she then lives her truth.

She’s the part of you who’s tuned into her intuition and wisdom, and values and shares the talents and gifts she does have, but is always striving to learn more. She nourishes and loves her self well, knowing that when she does, she has a whole lot more to give.

– Wild women do

Thuiskomen bij jezelf

Vind jij het soms moeilijk om de verbinding met jouw intuïtie te voelen?

Heb jij soms het idee dat je niet gemakkelijk kan aarden, alsof je soms de grond onder je voeten verliest?

Voel jij een hoge nood om te vertragen, maar weet je niet waar te beginnen?

Hunker jij naar pure en authentieke verbinding met een tribe van vrouwen?

Wil jij te weten komen hoe je jouw vrouwelijke yin energie kan toelaten in je leven?

Laetitia Photography

Vertragen, aarden, onthaasten

Wil jij graag leren leven volgens je intuïtie?

Ben jij klaar om een zachte, creatieve en geaarde energie in je leven toe te laten?

Voel jij het al warm worden in je hart wanneer je denkt aan verbinden rond een warm vuur?

Ben jij klaar om te transformeren tot een bewuste, geaarde en zelfzekere vrouw?

Wil jij jouw oerkracht (her)ontdekken?

Laetitia Photography

10/9 – 12/9

wild women retreat
Quinten Prinsen

Ten midden van de natuur

Net over de grens van België in Frankrijk, daar is waar de magie zal plaatsvinden. Drie dagen lang word je gedragen door de helende kracht van de natuur.

Meet the magical team ♥︎

Naast mijzelf, wil ik jou graag voorstellen aan drie bijzonder mooie dames die de Wild Women Retreat voor jou mee zullen vorm geven.

Lies Verswijvel – Magic in Motion

Meet Lies. Circle + Spaceholder ♡

Lies ondersteunt jou tijdens de Wild Women Retreat aan de hand van vrouwencirkels en optionele 1 op 1 sessies.

Vanuit haar authenticiteit, vertrouwend op haar intuïtie, eeuwenoude verhalen en de archetypes van een vrouw, opent Lies jouw ogen.

Er zal een nieuwe weg voor je opengaan waar je vanuit zachtheid en begrip zal leren communiceren met jezelf. Je leert jezelf kwetsbaar openstellen en gaat verbinding met andere vrouwen aan op een pure en eerlijke manier.

Nele Daems

Lies Osaer

Meet Lies. Yogini & Moon babe

Aan de hand van kundalini yoga wakkert Lies een bijzondere energie aan in je lichaam. Ze brengt jou dichter bij je intuïtie en zorgt voor een zachte begeleiding.

Moon Magic: als maanspecialiste weet Lies als geen ander hoe wij als vrouwen verbonden zijn met de energie van de maan. Vol enthousiasme reikt ze jou haar kennis aan om de energie van de maan in jouw dagelijks leven toe te laten.

Lies haar troef? Rust stroomt van nature uit haar, waardoor ze jou op een heel mooie en natuurlijke manier tot rust brengt.

Sophie Callewaert Photography

Katya Chekina – SPII.C.KA

Meet Katya. Pure & Wild Food enthusiast

Katya krijgt pretoogjes van vuur en wordt helemaal wild van plukken in de natuur.

Een ongeziene enthousiaste vrouw die vol vuur en passie in het leven staat. Oh ja, had ik al gezegd dat ze waterval blauwe ogen heeft? Een prachtige uitstraling.

Bereid je alvast voor om te smullen van plantaardige en seizoensgebonden gerechten om U tegen te zijn. Want deze vrouw kan er wat van! Je lichaam zal gevoed worden als nooit te voren.

Wat kan je verwachten?

CIRKELS MET LIES VAN MAGIC IN MOTION
VrijdagavondOpeningscirkel aan het vuur
ZaterdagWisdom Circle
ZondagAfsluitende vuurcirkel

Wat kan je verwachten tijdens de cirkels? Denk aan pure en authentieke verbinding met elkaar. Moedige conversaties, openen van je hart. Thuiskomen bij jezelf en bij andere unieke vrouwen. Storytelling, herkenning en archetypes. Verbinden met je intuïtie en je creativiteit (her)ontdekken.

KUNDALINI YOGA MET LIES OSAER

Dagelijks zal er een kundalini yoga moment met Lies plaatsvinden om het transformatieproces dat je doorheen de retreat zal ervaren mee in gang te zetten. Tijdens deze dynamische vorm van yoga, leer je thuiskomen thuiskomen in je lichaam en komt te weten hoe je de kundalini of levensenergie weer kan laten stromen.

Je leert verbinding leggen met je hogere zelve en maakt hierdoor contact met je intuïtie.

MEDITATIEMOMENTEN MET MOIKA

Dagelijks zal je ook kunnen genieten van een meditatiemoment met mij. Aan de hand van je ademhaling, mantra, klankmeditatie en zelfreflectie oefeningen kom je steeds dichter bij jezelf en leer je vertrouwen op je intuïtie. Je komt te weten hoe je jezelf beter kan aanvoelen, waardoor je jouw grenzen duidelijker kan aangeven.

Een moment van aarden, thuiskomen, loslaten en het toelaten van rust en stilte.

DE ENERGIE VAN DE MAAN EN DE SEIZOENEN VAN EEN VROUW

Lies introduceert jou tijdens een interactieve sessie in de energie van de maan en wat de invloed van de maan is op jou als vrouw. Daaropvolgend geef ik jou handvaten om meer te leren leven volgens jouw vrouwelijke cyclus in plaats van er lijnrecht tegenin te gaan. Zo kom je te weten wat de 4 fasen of de 4 seizoenen in jouw vrouwelijke cyclus nu precies inhouden.

VERBINDEN MET DE NATUUR

Aan de hand van een wildpluk kom je in contact met eetbare planten en bloemen. Op die manier leer je hoe je wilden kruiden kan verwerken in je voeding en thee infusies. Deze wildpluksessie zal gegeven worden door een expert op dit gebied.

Daarnaast zal je aan de hand van Shinrin Yoku (bosbad) leren hoe je jouw beleving in de natuur nog intenser kan gaan maken. Je komt te weten hoe de natuur heling, herkenning en zachtheid kan bieden.

Je leert verbinden met de bijzondere energie die de natuur te bieden heeft.

Er zit ook een wandeling rond Fondry des Chiens inbegrepen in de retreat.

HET VOEDEN VAN JE LICHAAM

Katya verwent je op een ongeziene manier. Dagelijks word je in de watten gelegd door verrassende seizoensgebonden voeding, gefermenteerde en/of warme dranken. Vertrekkend vanuit liefde en de natuur, zal je voelen dat je lichaam als het ware lichter wordt en meer energie ontvangt. Alle voeding is volledig plantaardig.

OPENEN VAN DE ZINTUIGEN – SENSUALITEIT

Door je verblijf in de natuur, zal je vrijwel meteen gaan ervaren dat je bewuster in het leven gaat staan. Je zal kunnen genieten van uitzonderlijk mooie en verre uitzichten die je lang zal koesteren in je hart. Je oren zullen zich openen om de verschillende geluiden van de natuur waar te nemen.

Als kers op de taart zal er op zaterdagavond ook een bijzonder klankconcert voorzien worden door een wijze natuurvrouw.

Daarnaast zullen we jouw sensuele energie ook aanwakkeren door samen te dansen volgens het ritme van jouw lichaam.

CREATIVITEIT

Doorheen de retreat zal je op een creatieve manier uitgedaagd worden om je vrouwelijke energie naar buiten te laten komen.

ZELFLIEFDE

Deze retreat is een heel mooie basis om meer zelfliefde in je leven toe te laten. Door je bewust in te schrijven voor deze retreat, zet je een bijzonder transformatieproces in werking. Een proces waarin je dichter toegroeit naar jezelf en jezelf met meer liefde en begrip zal gaan benaderen.

Je wakkert een creatieve energie aan en zal steeds meer leren leven volgens jouw intuïtie, jouw natuur. Je leert lief zijn voor jezelf.

OPTIONEEL

Tijdens jouw vrije momenten in de retreat, heb je ook de optie om 1 op 1 sessies te boeken bij Lies van Magic in Motion om door blokkades heen te werken en tot meer zelfbegrip te komen, maar daarnaast kan je bij mij ook optioneel terecht voor een Shiatsu behandeling, of bij Lies voor voet reflexologie, alsook voor voedingsadvies.

Overnachten in tipi’s ten midden van de natuur

Leven op het ritme van de natuur. Vertragen, onthaasten, thuiskomen. Aarden, voelen, in tunen en beleven.

Yuri Andries

PRAKTISCH

Vrijdag 10/9 – Zondag 12/9

We komen samen op 2 magische locaties. Starten doen we op een wondermooi terrein net over de grens in Frankrijk. Zondag eindigen we de retreat op een locatie aan het water net over de grens in België op 10 minuten van de locatie in Frankrijk. Hier zal je ook de mogelijkheid hebben om te zwemmen of een waterwandeling te maken indien gewenst.

Aankomst en vertrek

Vrijdagavond openen we de retreat rond 18u45 – 19u15. Zondagavond sluiten we de retreat af rond 22u.

INTUÏTIE, CREATIE, OERKRACHT, VISIE, TRANSFORMATIE, MOEDER NATUUR, AARDEN, YIN

Mogen wij jou verwelkomen in onze tribe?

Voel jij je een enthousiaste ja borrelen in jouw onderbuik om deel uit te maken van dit transformatieproces?

Wil jij je graag leren openstellen voor de helende kracht van de natuur?

Ben je klaar om yin en yang weer in balans te brengen?

Hunker jij ook zo naar die fysieke verbinding met andere vrouwen?

Laetitia Photography

BEZIELING, BELEVING, ZACHTHEID, OPENHEID, KWETSBAARHEID, ECHT, PUUR, HELEND, ENERGIE

FAQ

Wat is de exacte locatie? De locatie bevindt zich in de buurt van Viroinval. Exacte adresgegevens ontvang je na jouw inschrijving.

Wat met allergenen? Alle voeding is volledig plantaardig met een hoofdfocus op pure seizoensgebonden voeding. Indien je bepaalde allergenen hebt, mag je dit zeker doorgeven en dan wordt hier rekening mee gehouden.

Zijn er ook vrije momenten? Ja! Er worden ook vrije momenten voorzien waarop je zelf op verkenning kan gaan in de natuur/ even een moment kan nemen om tot jezelf te komen en te reflecteren/ een 1 op 1 sessie of lichaamswerk kan boeken/…

Hoeveel plaatsen zijn er beschikbaar? 10. We houden het lekker gezellig zodat we een diepe verbinding met elkaar kunnen aangaan.♡

Let’s welcome your wild inner goddess

Kies hieronder jouw voorkeur van betaling.

Laetitia Photography

VERSTILLEN, VERDIEPEN, VERWILDEREN, VERTROUWEN, VOELEN