Shiatsu en personal guiding in Heverlee

Eerst mogelijke afspraak datum: dinsdagen in januari

Mail naar info@ikeuwa.be

SHIATSU

Tijdens deze behandeling wordt aan de hand van Shiatsu technieken (ook wel drukpuntmassage genoemd) heel het lichaam gemasseerd aan de hand van vingerdruk en het stretchen van het lichaam.

Door middel van stimulatie van de meridianen (energiebanen in het lichaam) heeft de massage een zeer ontspannend, alsook een helend effect tot gevolg.

Energie wordt opnieuw aangewakkerd en pijnklachten kunnen verminderen.

Afhankelijk van de klachten die je hebt, wordt er ook dieper in gegaan op die bepaalde meridianen/regio’s in je lichaam.

De behandeling is aangeraden tegen lichte lichamelijke klachten, stress, vastgeklampte energie en ter ontspanning.

Tijdens een Shiatsu behandeling wordt een holistische benadering gehanteerd. Er wordt namelijk niet enkel gefocust op de pijnpunten, maar op het hele lichaam om op die manier het hele lichaam weer in balans te brengen en de energie vrij te laten stromen.

Om de effecten van de behandeling op lange termijn te voelen, is het aangeraden om maandelijks – tweemaandelijks minimaal 1 behandeling te boeken.

DUUR: Behandeling van ± 60 minuten inclusief een theetje (reken ± 75 min) 

JOUW INVESTERING: 87,-

PERSONAL GUIDING

Tijdens een personal guiding gaan wij samen in gesprek met elkaar. Aan de hand van mijn intuïtieve begeleiding, het gebruik van kaarten en meditatie breng ik jou dichter bij jezelf.

Jij geeft aan wat jouw blokkades zijn en samen proberen we die stapsgewijs te overwinnen.

Ik geef jou handvaten om dichter bij jezelf te komen als vrouw en reik jou tools aan om meer zelfzorg in je leven te implementeren.

Aan de hand van een inleidende meditatie zorg ik ervoor dat je je helemaal comfortabel voelt om samen te gaan flowen met elkaar en blokkades te doorbreken.

Kaarten en klanken ondersteunen ons waar nodig.

Meer over personal guiding vind je hier terug.

DUUR: ± 60-90 minuten.

INVESTERING: 167,-

LOCATIE

De locatie in Heverlee is gemakkelijk bereikbaar te voet, met de fiets, het openbaar vervoer en 2 uur gratis parkeren met parkeerkaart. Het exacte adres ontvang je eens je een afspraak hebt geboekt. (info@ikeuwa.be)