Seasonal Selfcare Cards

Heb jij ook soms het gevoel dat je leeft op een ritme dat helemaal ingaat tegen jouw natuur als vrouw?
Dat zou best kunnen! 
Onze maatschappij is namelijk voornamelijk gebaseerd op yang energie, dus de mannelijke energie, met als het gevolg dat de yin energie, dus de vrouwelijke energie vaak vergeten wordt.

Aan de hand van jouw vrouwelijke cyclus of het ritme van de maan, leer jij hoe je steeds dichter bij jouw natuur als vrouw leert leven. Op die manier zal je jezelf beter begrijpen en kan jij beter gaan flowen in je leven.
Je leert leven mét jouw natuurlijk ritme in plaats van tegen jouw natuurlijk ritme.

4 magische kaarten ♡

Je ontvangt 4 kaarten met illustraties van Herlinde Demaerel.

Deze kaarten zullen de vier fases in jouw cyclus voorstellen adhv de 4 seizoenen, alsook de vier van de acht maanfasen.

Op de achterkant van elke kaart zal je een korte uitleg van deze fase terugvinden. Daarin zal ook verwerkt worden wat je in deze fase beter wel/niet doet. Verder zal je er ook een reflectievraag op terugvinden.

De kaarten zijn gedrukt op FSC papier.

De kaarten zullen je inspireren en motiveren om stapsgewijs dichter te gaan leven volgens jouw natuurlijk ritme. Ze geven aan wat je beter wel of niet doet in een bepaalde fase, en leren je om met meer begrip en liefde naar je lichaam te kijken. Je zal je cyclus van een ander licht zien, en heel wat 'aha momenten' zullen hoogstwaarschijnlijk volgen ; ) 'Nu snap ik waarom ik zo reageer tijdens die periode!'

Daarnaast zal je op elke kaart ook een reflectievraag terugvinden, wat je kan helpen om doelen en dromen te gaan manifesteren.
FAQ

Kan ik deze kaarten ook gebruiken wanneer ik hormonale anticonceptie gebruik? YES! De 4 verschillende maanfasen staan namelijk ook vermeld zodat je leert leven volgens het ritme van de maan, wat nauw aansluit bij het natuurlijk ritme van een vrouw.

Kan ik de kaarten ook in het Engels bestellen? Yes! Hieronder kies je jouw voorkeur: Nederlands of Engels.

Wanneer kan ik de kaarten ontvangen? De kaarten worden binnen de 2 werkdagen verzonden. Vanaf dan is het afhankelijk van hoelang de post erover doet. Reken ongeveer 3 werkdagen, dus max 5 werkdagen in totaal.

Wat betaal ik van verzendkosten? Verzending is inclusief voor België en Nederland.

Kan ik de kaarten ook cadeau doen aan iemand? Ja hoor! Laat in de opmerkingen bij je bestelling even weten voor wie de kaarten bedoeld zijn + het adres van die persoon en eventueel een persoonlijke boodschap die je er graag bij hebt.

BONUS

Naast de kaarten ontvang je ook een mini abrikozen maansteen. Maansteen is dé steen van de vrouwelijkheid en is verbonden met de energie van de maan. Daarnaast brengt maansteen weer harmonie in je vrouwelijke cyclus en is een mooie ondersteuning van vruchtbaarheid. Tenslotte werkt maansteen ook kalmerend tegen PMS klachten en tijdens een zwangerschap.

Toch liever de volledige Seasonal Selfcare Box? Alle informatie over de box vind je hier terug.

Bestel hieronder jouw Seasonal Cards ♡

Kies voor Engels of Nederlands