Personal guiding

Wanneer vrouwen met elkaar verbinden gebeurt er iets magisch. Vrouwen onder elkaar. Lekker gezellig. Op het gemak,  elkaar aanvoelen en ondersteunen waar nodig. Niets moet, alles mag. Voelen, verbinden en delen met elkaar. De warmte, het vuur tussen elkaar laten branden. Heerlijk toch?

Heb jij soms het gevoel dat je vast zit?

Vind jij het moeilijk om jouw vrouwelijke yin energie ten volle toe te laten in je leven?

Voel jij je onzeker over jezelf?

Vind jij het moeilijk om jouw plaats te vinden in een mannelijke wereld?

Heb je soms schrik om te falen?

Wil jij graag dichter bij jezelf komen als vrouw?

Jouw angsten overwinnen?

Wil jij zelfzeker en bewust in het leven staan?

Blokkades overwinnen?

Trager leven?

Mag ik met jou verbinden? 〰️

Tijdens een personal guiding gaan wij samen in gesprek met elkaar. Aan de hand van mijn intuïtieve begeleiding, het gebruik van kaarten en meditatie breng ik jou dichter bij jezelf.

Jij geeft aan wat jouw blokkades zijn en samen proberen we die stapsgewijs te overwinnen.

Ik geef jou handvaten om dichter bij jezelf te komen als vrouw en reik jou tools aan om meer zelfzorg in je leven te implementeren.

PRAKTISCH

WAT IS DE DUUR VAN EEN GUIDING?

Er zijn 2 mogelijkheden. Of je kiest voor een online sessie, of je kiest voor een wandelsessie. Een online sessie duurt ± 45-60 minuten, een wandelsessie duurt ± 60-90 minuten.

WANNEER ZAL DE GUIDING PLAATSVINDEN?

Maandelijks worden er enkele momenten vrij gesteld voor personal guiding.

Eens je jouw sessie geboekt hebt, ontvang je per mail een overzicht van de vrije momenten van de maand, alsook een korte vragenlijst die je mag invullen ter voorbereiding van de guiding.

Op die manier kan ik een helder beeld vormen over jouw blokkades en kunnen we meteen met een individuele aanpak aan de slag.

1- 1 Virtual flow

Tijdens een virtual flow gaan we online in verbinding met elkaar voor ± 45 – 60 minuten.

Deze guiding is ideaal om vanuit jouw eigen gezellige cocon uit te voeren. Je hoeft je er niet voor te verplaatsen en je kan jouw comfy kleren aantrekken.

Aan de hand van een inleidende meditatie zorg ik ervoor dat je je helemaal comfortabel voelt om samen te gaan flowen met elkaar en blokkades te doorbreken.

Kaarten en klanken ondersteunen ons waar nodig.

Ik vond het heel goed om te beginnen met tot rust te komen omdat ik vaak nogal stressy ben bij nieuwe situaties zoals een zoommeeting en dit zorgde ervoor dat ik ontspannen kon beginnen. Moika luistert heel goed naar de momenten en punten waarbij ik me onzeker voel en speel hier meteen op in met tips en voorbeelden, maar ook door te melden dat sommige dingen wel oké zijn hoe je die hebt behandeld enzovoort. De afsluiting vond ik ook heel goed gedaan, kan mezelf beter ontspannen aan de hand van klanken dus vond dit een zeer aangename manier om af te sluiten. Kortom ik vond het zeer nuttig en het vloog voorbij wat ook wel een goed teken is. – Anoniem (24)

VIRTUAL FLOW

1- 1 Walk & talk

// CURRENTLY UNAVAILABLE TILL 21/3/2022 //

Time to level up!

Tijdens deze sessie verbinden we tijdens een wandeling van ± 60-90 minuten met elkaar.

Deze guiding is ideaal op een diepere verbinding aan te gaan met elkaar én met de natuur.

We gebruiken de natuur als leidraad om te vertragen en tot onszelf te komen. De natuur brengt vanuit zichzelf een helende energie mee, wat ervoor zorgt dat gesprekken op een ander niveau kunnen plaatsvinden.

Ook hier zullen kaarten en klanken ons ondersteunen waar nodig, al dat de hoofdfocus bij de natuur rondom ons ligt. Vanuit de natuur werken we ons door blokkades heen.

De wandelsessie met Moika heeft mij verrijkt op verschillende vlakken! Ik kreeg handige tips mee om dingen op een andere manier te bekijken en aan te pakken. Moika haar enthousiasme is aanstekelijk en ze weet telkens de juiste vragen te stellen. Ik sta weer wat dichter bij mezelf, heb extra rust gevonden en kei veel zin om er mee aan de slag te gaan! – Klaartje (31)

WALK & TALK

FAQ

Hoe wordt de datum van de sessie vastgelegd? Jij bepaalt zelf wanneer de sessie doorgaat. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds. Eens je jouw sessie voor een maand hebt aangekocht, ontvang je een mailtje met de beschikbare data van de maand.

Indien ik meerdere sessies kies, moeten die dan allemaal in dezelfde maand gebruikt worden? Nee! Je kan deze sessies over 3 maand spreiden, geteld vanaf de eerste sessie.

Waar zullen de wandelsessies plaatsvinden? In Gent en 30 km rond Gent. Indien je graag op een andere plek verbindt met elkaar, is dat zeker ook mogelijk. Stuur mij hiervoor een mail: info@ikeuwa.be.

Kan ik ook in delen betalen? Jazeker! Mail hiervoor naar info@ikeuwa.be.

Kies hieronder 1, 2, of 3 guidings

1-1 VIRTUAL FLOW

Je kiest hier voor een online guiding van 45 - 60 minuten.

1-1 WALK & TALK

Je kiest hier voor een guiding in de natuur van 60 - 90 minuten.

TAKING A WALK ON THE WILD SIDE

In deze combinatie ga je voor 2 virtual flows en 1 walk en talk. Ideaal voor wanneer je het gemakkelijker vindt om van thuis uit te verbinden, maar toch ook graag de real life verbinding tot stand wil brengen.
Alle foto’s op deze pagina door Laetitia Photography ♥︎