Fierce Feminine Growth

Individueel traject

Vrijheid, vrouwelijkheid, intuïtie, ruimte en rust

Had je mij zo’n 5 jaar terug verteld dat ik een traject ging lanceren waar vrijheid, vrouwelijkheid, intuïtie, ruimte en rust centraal stonden, dan had ik eens goed gelachen.

Ik durfde niet naar mijzelf in de spiegel te kijken en mijn reflecties op straat vermeed ik ook liever.

Het liefst van al verborg ik mij in zwarte kleren.

Ik stond aan de rand van een burn out en stond 24/7 aan.

Ik leefde niet, maar ik werd geleefd.

Er was geen ruimte meer om te ademen, om te rusten.

Het was alsof ik de verbinding met mijzelf en met mijn omgeving kwijt was.

Ken jij dat gevoel?

Je durft eigenlijk niet meer in de spiegel te kijken. Niet alleen zie je wallen van de oververmoeidheid, maar je bent ook teleurgesteld in jezelf.

Je voelt je niet langer comfortabel in je lichaam en eigenlijk ben je gewoon moe en overweldigd. Het liefst van al wil je je verstoppen achter jezelf.

Het is even te veel. Je voelt druk van alle kanten. Het is alsof je jezelf voorbijloopt. Alsof er geen tijd meer is voor jezelf.

Dus je doet maar voort, je snelt jezelf voorbij of je doet er alles aan om je struggles niet te hoeven aankijken. Je leeft op een ritme dat eigenlijk helemaal niet bij jezelf past. Je voelt wel dat er iets niet klopt, maar je hebt geen tijd om eraan te werken. Je stelt het maar uit en hoopt dat het probleem zich vanzelf wel zal oplossen.

Diep vanbinnen heb je eigenlijk wel dromen, en fantaseer je wel eens over een ander leven of over een hoop voor de toekomst. Maar je durft geen stappen te ondernemen, je weet niet goed hoe en hebt schrik om te falen, angst dat je niet goed genoeg bent, dat het jou niet gaat lukken.

Stress en onrust vertegenwoordigen regelmatig jouw leven, en je bent geprikkeld voor verandering. Je bent het beu om jezelf op te offeren voor anderen en wilt jezelf nu graag voorop stellen. Je wilt ontdekken hoe je je zelfvertrouwen kan verhogen en jouw vrouwelijkheid volledig omarmen. Leven met de natuur en meer rust toelaten in je leven trekt jouw aandacht en je bent klaar voor de volgende stap.

“Maar waar begin ik juist? Waar start ik? En hoe?”

·      Vind jij het soms moeilijk om vrouw te zijn? 

·      Ben jij het beu om over je heen te laten lopen, alsof je een deurmat bent?

·      Vind jij het moeilijk om rust te vinden in je hoofd?

·      Is stress dagelijkse kost voor jou?

·      Vind jij het moeilijk om je draai te vinden in de maatschappij?

·      Sta jij 24/7 aan? 

·      Heb jij soms het gevoel dat je jezelf verbergt uit angst voor falen?

·      Loop jij jezelf meermaals voorbij en vind je het moeilijk om tijd te maken voor jezelf?

·      Lukt het jou niet om jezelf te accepteren?

Wil jij 

 

♡ ontdekken wat jouw vrouwelijkheid voor jou kan betekenen?

♡ jezelf écht graag leren zien?

♡ weten wanneer het tijd is om op de pauzeknop te drukken? 

♡ met meer zelfvertrouwen door het leven gaan?

♡ jouw talenten ontdekken? 

♡ trager en bewuster leven?

♡ jezelf ruimte en rust gunnen? 

♡ de verbinding met jezelf aangaan en vertrouwen op je intuïtie?

♡ met een positieve energie in het leven staan?

♡ leren leven op het ritme van en in verbinding met de natuur?

Tijd om jezelf te bevrijden en de trotse en bewuste vrouw in jou te tonen.

In dit traject ontvang je 2 maanden lang wekelijks individuele begeleiding + 10 modules die je op jouw tempo kan voltooien in 2-4 maanden.

Mag ik jouw vrouwelijk vuur weer aanwakkeren?

What’s in it for you?

4 of 8 INDIVIDUELE SESSIES

Wekelijks of tweewekelijks ga ik 45-60 minuten met jou online in gesprek.

Dit is afhankelijk van de intensiteit van het traject. Je kan kiezen tussen een light versie of een intensieve versie ♡

Voor 1 sessie kies jij een bos of wandelgebied bij jou in de buurt, zodat we elkaar toch ook in real life ontmoeten. Deze wandelsessie gebeurt uiteraard op veilige afstand van elkaar.

Na een korte inleidende meditatie, begeleid ik jou intuïtief met datgene waar jij nood aan hebt. Aan de hand van opdrachten en zelfreflecties kom je tot zelfinzichten en groei je doorheen het proces.

10 VRIJE MODULES

1. Wie ben ik? Op verkenning bij jezelf.

Aan de hand van zelfreflectie en zelfconfrontatie bevrijd je jezelf van beperkende gedachten en ga je op zoek naar jouw ware identiteit.

2. Jezelf omarmen.

Je leert jezelf aanvaarden zoals je bent. Stap voor stap kom je te weten hoe je jezelf echt graag kan zien en je zelfvertrouwen kan verhogen. Dit doe je aan de hand van zelfreflectie, positieve affirmaties en opdrachten. Daarnaast leer je ook bewegen op het ritme van je lichaam. Als bonus ontvang je in deze module ook 7 yogasessies van ± 20 minuten van Celine Bal van holistic yogatherapie.

3. Mediteren. Van onrust naar rust.

Aan de hand van verschillende meditatievormen kom je te weten welke meditatievorm echt werkt voor jou. Je ontdekt de kracht van ademen, gaat op zoek naar innerlijke vrede en wijst stress de deur. Daarnaast leer je ook journalen en kom je te weten wat een ochtend -en avondritueel voor jou kan betekenen. 

4. De natuur als heling.

Je dompelt je volledig onder in de natuurbeleving. Je leert meer over de energie van bomen, gaat aan de slag met maanrituelen, ontdekt de kracht van kruiden, verdiept je in de vier elementen, je leert luisteren naar je zintuigen en komt volledig tot aarding.

5. Sta in jouw vrouwelijke kracht. Ontdek de kracht van seizoenen.

Wat betekent het om vrouw te zijn? Je ontdekt de magie van vrouw zijn. Je leert leven volgens je vrouwelijke cyclus, je natuurlijk ritme en word je bewust van je vrouwelijk centrum, de vulva en de rest van de bekkenbodem. Als kers op de taart leer je ook komaf maken met je menstruatieklachten.

6. Grenzen benoemen en bewaken.

Je leert hoe je jouw wil kan uitspreken en jouw aura kan beschermen. Aan de hand van liefdevolle en geweldloze communicatie kom je te weten hoe je jouw behoeften kan aankaarten in gesprek met een ander.

7. Intuïtief leven.

Je vindt jouw natuurlijke flow en vrijheid door te luisteren naar je intuïtie en maakt op die manier de verbinding tussen lichaam, geest en ziel waar.

8. Durven dromen. Doelen stellen.

Door authentiek te zijn en uit je comfort zone te komen, leer je hoe je jouw doelen kan verwezenlijken. Aan de hand van zelfreflectie en tools om je productiviteit te verhogen leer je stappen zetten richting jouw doelen en het ontplooien van jouw talenten.

BONUS:

9. Zelfzorg tips en tools 

Je ontvangt een leidraad aan tools om in je dagelijks leven te gebruiken. Denk aan het voorkomen van slapeloosheid, de invloed van yin en yang, de kracht van opruimen … Daarnaast word je ook verschillende keren creatief uitgedaagd. 

10. Plantaardige, helende en voedende recepten 

Je ontvang een bundel van 30+ recepten om intuïtief, plantaardig en helend te leren koken. Op die manier ondersteun je jouw groei naar je stralende zelf.

–>  Je kiest zelf met welke module je eerst aan de slag gaat, afhankelijk van waar jij momenteel het meest nood aan hebt of waar jij je op dit moment het meest toe aangetrokken voelt. Je kan ervoor kiezen om wekelijks één module te doen, afhankelijk van hoe intensief je wilt bezig zijn met het traject. 

Je kan er dus ook gerust voor kiezen om per twee weken met 1 module aan de slag te gaan.

Je doorloopt dit traject volledig op jouw tempo.

Je kan de modules ook als draaiboek gebruiken en in tunen op specifieke onderwerpen waar jij op een bepaald moment nood aan hebt.

IF NOT NOW, THEN WHEN?

Ben jij er klaar voor?

Kies jij nu voor groei, ruimte, vrijheid en verbinding?

Of blijf jij aanmodderen in de hoop dat het vanzelf wel zal beteren?

You, woman, you are MAGIC

Wat anderen zeggen..

Heel fijn om steeds uitgedaagd te worden meer te voelen, dichtbij jezelf te blijven en jezelf liever te leren zien. Veel opdrachtjes die echt helpend zijn. Moika heeft een heel enthousiaste houding en daarnaast ook echt een kalme (en kalmerende) manier van communiceren, waardoor je altijd onmiddellijk op je gemak bent. - Loes (37 jaar)
 
 Moika zorgt voor heel veel en toegankelijk materiaal waarbij jezelf centraal staat. Doormiddel van zelfreflectie, opdrachten, tips, oefeningen en video's ga je aan de slag om de mooiste versie van jezelf te maken. Iedereen verdient Moika in haar leven, want wat is zij een lieve, zorgzame, spontane en inspirerende vrouw. - Elise (28 jaar)
 
Ik ben ZO gegroeid! Echt ongelofelijk! Ik heb rituelen ontwikkeld die houvast bieden. Ik sta met veel meer zachtheid in het leven, zowel naar mezelf als naar anderen toe. Er is een menselijkheid die zich terug laat zien! Niet meer die harde, kritische tante die alles en iedereen streng beoordeelt. Ik heb leren communiceren vanuit kwetsbaarheid, niet meer vanuit conflict. Ik kan nu ook echt voelen wat van waar in mijn lichaam komt! Wat komt voort uit ego? Wat uit maatschappelijke beelden? En wat echt puur uit mezelf? Daar kan ik veel beter de vinger op leggen en dus ook veel beter naar luisteren.

 

Breng zekerheid in tijden van onzekerheid.

Kom weer thuis bij jezelf ♡

Praktisch

 Je ontvangt na jouw inschrijving een vragenlijst zodat ik een beter zicht krijg op jouw struggles momenteel, hieraan is ook een verkennend gesprek gekoppeld. Op basis van dit verkennend gesprek krijg je alvast opdrachten en materiaal doorgestuurd om meteen mee aan de slag kan ter voorbereiding van het individuele traject. Eens je dit hebt afgerond krijg je 7 dagen later toegang tot het volledige traject.

Na ons verkennend gesprek krijg jij na afloop van de 7 dagen toegang tot de 10 modules:

  1. Wie ben ik? Op verkenning bij jezelf.
  2. Jezelf omarmen.
  3. Mediteren. Van onrust naar rust.
  4. De natuur als heling.
  5. Sta in jouw vrouwelijke kracht. Ontdek de kracht van seizoenen.
  6. Grenzen benoemen en bewaken.
  7. Intuïtief leven.
  8. Durven dromen. Doelen stellen.
  9. Zelfzorg tips en tools 
  10. Plantaardige, helende en voedende recepten 

én kan je wekelijks of tweewekelijks jouw individuele sessie inplannen op een moment naar keuze.

Na dit traject

—> handel jij vanuit jouw intuïtie en een diepe verbinding met jouw vrouwelijk lichaam

—> sta jij zelfzeker en vol zelfvertrouwen in jouw schoenen

—> weet jij waar je grenzen liggen en ben je je bewust van de signalen van je lichaam om hier niet over te gaan

—> is leven met ruimte en rust een evidentie voor jou geworden

—> vormt de natuur jouw leidraad en ritme

—> zie je waar jij jezelf klein en onzeker houdt en doorbreek je blokkades

—> merk je een verbetering op zowel jouw fysieke als mentale gezondheid

FAQ

Hoe lang krijg ik toegang tot het traject? Levenslang.

Wanneer zullen de individuele sessies doorgaan? Jij beslist dit. Er zijn verschillende time slots op verschillende dagen waaruit je kan kiezen. Wekelijks vindt er 1 individuele sessie plaats. Heb je nog een extra call? Die kan je gebruiken tot een een maand na afloop van de eerste 2 maanden.

Zijn alle individuele sessies online? Goed nieuws! Voor 1 individuele sessie mag jij een bos of natuurdomein kiezen bij jou in de buurt, en dan maken we er een wandelsessie van. (Op veilige afstand van elkaar natuurlijk.) Wedden dat die buitenlucht ervoor zal zorgen dat wij nog dieper kunnen verbinden met elkaar? Ik kijk er al naar uit!

Hoe worden de modules aangeboden?

Je krijgt toegang tot een online leerplatform waar je alle informatie van de module ter beschikking krijgt aan de hand van cursusmateriaal, bullet points, opdrachten, zelfreflecties, webinars, video’s, tips en tools.

Kan ik mij nu al inschrijven, maar op een later moment starten?

Dat kan. Indien je graag later start, laat dit dan even weten in de opmerkingen bij je inschrijving of stuur een mail naar info@ikeuwa.be.

Let’s make you glow ♥︎

“Je kan echt op je eigen ritme grasduinen tussen alle informatie die Moika beschikbaar maakt.”

Registreer je nu voor een traject waarvan je diep van binnen wel weet dat je hierop hebt zitten wachten.

“Moika is een warme vrouw die inspeelt op jouw noden wanneer jij het nodig acht. Met het traject kan je jezelf de tijd geven die je zonodig verdient. De tijd nemen om terug in de spiegel te gaan kijken en jezelf te aanvaarden zoals je bent. Met vallen en opstaan. En voor het geval je valt, staat Moika daar om je op te vangen.”

Registreer je nu voor het Fierce Feminine Growth traject met 4 of 8 individuele sessies

Je betaalt het eerste deel nu, en afhankelijk van je betaaloptie betaal je de overige delen maandelijks.

4 individuele sessies:

Betaal je toch liever in één keer? Dat kan ook!

8 individuele sessies:

Betaal je toch liever in één keer? Dat kan ook!

Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Caro Dewilde